”Vimmelfilm”

”för

VIMMELFILM

___

Vill du ge dina gäster den där lilla extra känslan genom en bra och proffsig Chris vimmelfilm? Jag ser varje utekväll som en unik och mycket händelserik kväll. Med en välgjord vimmelfilm kan ni replica oakleys förmedla just den känslan som uppstår på er klubb, event eller bar.

Ge era gäster något att se fram emot att kolla på dagen efter. Kan det vara så att du som gäst råkat missa en utekväll på just ert ställe. Då kan dem alltid uppleva Cheap Jerseys en del av stämningen och känslan via en snygg cheap jordans online vimmelfilm.

En vimmelfilm kommer att bli från 2 till 4 minuter lång för att vara perfekt längd att dela online, på sidor som Facebook, Youtube, med familj och vänner. Beroende på vad ni personligen vill ha. Den kommer att redigeras med bild och ljud. Med smakfullt musikval, som höjer stunderna och känslan på just ert ställe. Musiken har väldigt stor betydelse och ska reflektera er och ert event eller företag. Har ni förslag eller tips på musik vi kan använda så går det hur bra som helst.

Jag vill inspirera och inspireras av mina kunder. Så titta runt och kolla på mina tidigare vimmelfilmer och se vad jag gör inspirerar dig.

Har ni andra förslag på en vimmelfilm? Kontakta mig här.

”BOKA

Contact: +46(0)766444195 / victor@vamityproductions.com Follow: Vimeo / Instagram / Facebook

Copyright © 2015 Vamity Productions. All rights reserved.

Created by Vamity Productions