”Musikvideo”

”Din

MUSIKVIDEO

___

Är du en artist eller låtskrivare som behöver hjälp med att ta din musik till nästa steg? Med en välgjord musikvideo är det enklare att sprida er musik och ge era fans något mer som reflekterar ert konstnärliga uttryck.

Du kanske vill ha en enkel cheap oakleys sunglasses musikvideo där bandet spelar i en studio? Eller en med en bra berättelse i? I vilket fall så kan en bra film höja låtens intresse och även artisten. Det är otroligt viktigt för oss att just er film speglar er och passar in till själva låten. Syftet med en musikvideo är att förmedla en Teen känsla på film som förknippas med er musik. Men även att hjälpa artisten eller bandet att synas mer vilket leder till mer försäljning och bokningar.

En musikvideo som är inspelad med en kamera från olika vinklar i en studio eller i ett rum. För att fokusera all uppmärksamhet på personerna och deras instrument. Hade passat perfekt till en sångare, låtskrivare eller ett band. Dem som vill att all fokus ska ligga på känslor och låtens känsla.

Är du en artist eller band som vill uttrycka sitt humör och energi i sin film? Då hade det varit optimalt att filma på en mer unik dramatisk plats som till exempel på en strand, på ett tak eller i ett garage. För att få fram er energi i er film.

En ”live” musikvideo för ett band eller DJ är ett mycket bra sätt att fånga wholesale nfl jerseys energin, spänningen och känslan. Av vad din publik kan räkna med att uppleva på en av dina framtida livespelningar. En sån här film är ett utmärkt sätt att Boy få fler framtida spelningar.

Din musik förtjänar en bra musikvideo. Vi vill hjälpa dig att skapa en välgjord film som reflekterar din personlighet och ”sound”.

Jag vill inspirera och inspireras av våra artister. Så titta runt och kolla på mina tidigare filmer och se om vad jag gör inspirerar dig.

Har ni frågor eller oakley sunglasses sale andra önskemål på en film? Kontakta mig här.

“Vamity Productions har försett oss med en professionell musikvideo i världsklass. Victor har verkligen ett öga för att göra det där lilla extra i hans filmer. Han levererar med hastighet i ett mycket strukturerat sätt vilket är av stor betydelse för människor som oss med alltför få timmar per dag. Om jag skulle betygsätta det samlade resultatet av Vamity Productions skulle jag ge 10/10 och jag skulle rekommendera Vamity Productions för alla typer av filmer!
Du kommer inte bli besviken!”

– ANDREAS DAHLQVIST
MUSIKPRODUCENT, EAGLE DOWN

”Boka

”musikvideo”

Contact: +46(0)766444195 / victor@vamityproductions.com Follow: Vimeo / Instagram / Facebook

Copyright © 2015 Vamity Productions. All rights reserved.

Created by Vamity Productions