”Företagsfilm”

”Presentera

FÖRETAGSFILM

___

Har ditt företag en hemsida eller Facebooksida? cheap jordans online Låt dina framtida kunder välkomnas av en snygg och proffsig företagsfilm. Som får dem att välja dig över dina konkurrenter. Fånga deras uppmärksamhet och låt dem lära känna dig och hockey jerseys ditt företag redan på förstasidan. Så att dem blir nyfikna och kollar vidare.

En företagsfilm är helt enkelt en film som visar upp ditt företag eller verksamhet på bästa sätt. Som bygger ett förtroende och intresse till framtida kunder. Med en bra och underhållande film som är inspelad på ditt företag, sticker du ut från dina konkurrenter på ett mycket professionellt och roligt sätt. En företagsfilm är också ett mycket effektivt sätt att göra ett mycket bra första intryck.

Film skapar relationer och tillit. Eftersom de får se dig och dina medarbetare på en företagsfilm, samt även i din lokal, får dem känsla av att dem redan känner dig. Ditt företag uppfattas som mer seriöst och det är mycket lättare att lite på er. Trovärdighet är den avgörande faktorn när man bestämmer hos vem man vill bli kund hos.

Det är viktigt för mig att er företagsfilm speglar er och ert företag och vad ni står för. Den ska heller inte vara påtvingad, till skillnad från en reklamfilm.

Jag skapar företagsfilm till såväl stor som små företag och organisationer. Med bilder, visuella effekter, film och passande musik skapar vi tillsammans en upplevelse som lägger sig på minnet. Som kan vara svårt att förklara i text på till exempel en hemsida.

På sociala medier, som till exempel Facebook, kan nöjda kunder och medarbetare enkelt dela din proffsiga film. ray ban sunglasses Så att fler blir medveten om ditt företag och dess verksamhet.

Oavsett vilket sorts företag eller organisation du driver kan jag hjälpa dig att producera en snygg och proffsig företagsfilm.

Jag vill inspirera och inspireras av mina kunder. Så titta runt och kolla mina tidigare företagsfilmer och se vad jag göra inspirerar dig.

Har du frågor eller andra önskemål på en företagsfilm? Kontakta mig här.

“EN FANTASTISK PRODUKTION OCH RIKTIGT PROFFSIGT UTFÖRT FRÅN AX TILL LIMPA”

– NIKLAS LILLMAN
PROJEKTLEDARE, TAPPRA BARN

”BOKA

”företagsfilm”

Contact: +46(0)766444195 / victor@vamityproductions.com Follow: Vimeo / Instagram / Facebook

Copyright © 2015 Vamity Productions. So All rights reserved.

Created by Vamity Productions