”Bröllopsfilm”

”ni

BRÖLLOPSFILM

___

En bröllopsfilm för mig ska vara en rolig, känslomässig och nervkittlande film. En oakley outlet film som man kan njuta av med sin familj och vänner cheap oakley sunglasses i många år framöver. Genom min Wholesale Jerseys passion för film och filmskapande gör att jag kan unikt berätta varje pars egna berättelse. Även skapa den mest övertygande och personliga bröllopsfilm. En film som ni blir glada över att kolla på.

Att skapa en unik och kreativ film för alla par. Som reflekterar er berättelse som personer och som ett par. Det är mitt mål!

Jag tycker om att lära känna mina kunder. Vad dom har för intressen och vad som driver dom. Så att vi tillsammans kan skapa en perfekt film som är ett original till varje enskilt par. Er bröllopsfilm ska vara unikt personlig för att passa era detaljer, traditioner och stil. Därför behövs ett personligt möte för att fastställa de rätta tjänsterna för eran viktiga dag.

Efter bröllopsdagen ska er film redigeras med bild och ljud. Med smakfullt musikval, som höjer stunderna och känslan på eran dag. Musiken har väldigt stor betydelse och ska reflektera er och ert bröllop. Har ni förslag eller tips på musik vi kan använda så går det hur bra som helst.

Er bröllopsfilm kommer att bli från 5 till 7 minuter lång. För att vara perfekt längd att dela online Spermienkiller som på sidor som Facebook och Youtube, med familj och vänner. Beroende på vad ni personligen vill ha. Vill ni ha en lite längre bröllopsfilm, så går det också bra.

Slutresultatet kommer att innehålla en mängd känslor. Framkallade genom att återuppleva ert underbara bröllop igen via retirada en snygg och proffsig bröllopsfilm. En välgjord bröllopsfilm som ni själva kommer att njuta av i många år framöver.

Jag vill inspirera och inspireras av mina par. Så titta runt och kolla mina tidigare filmer och se om vad jag gör inspirerar er.

Har ni frågor eller andra önskemål på en film? Kontakta mig här.

“IMPONERANDE OCH RIKTIGT, RIKTIGT UNDERBAR BRÖLLOPSFILM!”

– MAX OCH JOHANNA

”Boka

”bröllopsfilm”

Kontakt: +46(0)766444195 / victor@vamityproductions.com Följ: Vimeo / Instagram / Facebook

Copyright © 2015 Vamity Productions. All rights reserved.

Created by Vamity Productions